nice2benice@quicknet.nl 

The smiling coast

nieuws

Goede doelen dag H.B.C. voetbal

218Wat een geweldige dag, stervens koud maar dat mocht de pret niet drukken. Een groot compliment voor alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt, klasse. De jeugd activiteiten commissie had een spelletjes parcours uitgezet, er stond een groot luchtkussen. Zij hebben gezorgd, met dank aan Sport 2000 en Outlet Factory, voor een geweldige prijzentafel voor de loterij. En wie kun je beter lootjes laten verkopen dan Jacqueline van Deutekom, ze zat er als een havik bovenop en degene die weg zijn gekomen zonder een lootje te kopen kun je op een hand tellen. Het hele gebeuren werd aan elkaar gepraat door Klaas Lukkien, de juiste man op de juiste plaats. Ook hij liet geen mens het terrein afgaan zonder dat ze wat in de donatie pot hadden gegooid. Alle jeugdteams, die deze gezellige dag moesten spelen tegen hun ouders, hebben een bijdrage gestort. Enkele jongens/meisjes hebben bij hun buren geld opgehaald en kwamen vol trots met een grote envelop aanzetten. Geweldig om te zien hoe groot en klein zich heeft ingezet voor het goede doel, een kraamkliniekje in Gambia.Iedereen die hieraan heeft meegewerkt, ook achter de schermen heel hartelijk bedankt. Wij gaan zorgen dat iedere cent terecht komt in Gambia en houden jullie op de hoogte van de “verbouwing.”

Leave a Reply