nice2benice@quicknet.nl 

The smiling coast

Voedselpakketten voor de staff van Kunta Kinteh.

20-09-2021

Gambia heeft het moeilijk. Al bijna twee jaar lang komen er geen toeristen vanwege de Corona. Het land is nog steeds oranje, het seizoen begint in november, helaas is de verwachting dat er nog veel toeristen de reis niet aandurven. Wij proberen hier en daar ze te steunen, maat zo als altijd is het een druppel op een gloeiende plaat. Wel fijn als je die druppel bent, zou mijn dochter zeggen.

De medewerkers van strandpaviljoen Kunta Kinteh zijn veelal afhankelijk van de toeristen. Om ze een steuntje in de rug te geven hebben we ze allemaal een voedselpakket gestuurd. Dit is perfect verzorgd door Loes Kroos. Zij heeft werkt samen met Jenneba en haar man die de pakketten klaarmaken en bezorgen. Er wordt altijd een foto gemaakt van de ontvanger met zijn/haar pakket. Dit keer stuurde ze ons meerdere foto’s en zelfs een klein filmpje. klik op onderstaande link en geniet ervan.

https://youtu.be/ocYzOtlQB7k

Leave a Reply